Isabelle & Félicien

Isabelle & Félicien zijn naast de grote ambassadeurs van de dans Kizomba ook de absolute nummer 1 ter wereld in deze prachtige en zeer technische dans. Ze reizen gans de wereld rond voor het geven van shows en workshops op allerhande evenementen en daarnaast geven ze elke woensdag ook cursus in hun thuisstad, Parijs.

Zelf ben ik ook een grote liefhebber van deze dans en na een persoonlijke ontmoeting op het Kizomba festival te Luxemburg kwamen we op het idee om hen een website te sponsoren en op deze manier duizenden nieuwe commerciële connecties te leggen. Isabelle en Félicien hebben een enorm sociaal netwerk, over gans de wereld, en dit is dan ook een zeer grote mogelijkheid om ons bedrijf internationale bekendheid te geven. Via deze sponsoring hopen we dan ook verschillende nieuwe contracten te kunnen binnen halen aangezien we overtuigd zijn van ons kwalitatief werk.

De website is gemaakt in WordPress CMS zodat het makkelijk voor hen om de site up-to-date te houden.

Natuurlijk is de website volledig full responsive en door de aard van hun activiteit is het logisch dat heel erg veel aandacht werd gegeven aan foto materiaal.

Ook werd een specifieke pagina voorzien voor verschillende projecten waar ze aan mee werken zoals hun eigen Just Us company en het World Team Project.

Via een specifieke events kalender kan u elk event waar ze aanwezig zullen zijn perfect opvolgen.

Social media integration was natuurlijk een ander zeer belangrijk aspect dat niet mocht ontbreken. Social sharing en following is op de website dan ook op elke pagina mogelijk.

De website is van origine in het Frans geschreven maar ook vertaald naar het Engels aangezien ze natuurlijk supporters en sympathisanten hebben over heel de wereld.

SYMA IT-solutions is trots om dit project te mogen sponsoren voor deze zeer aimabele mensen die ongelofelijk goed zijn in hun vakgebied en toch niet buiten hun schoenen lopen van arrogantie of wat dan ook. En net als hun danskwaliteiten is ook dat zeer zeldzaam en uitzonderlijk tegenwoordig.

 

Features

  • WordPress CMS
  • Full responsive design
  • Grafisch design
  • SEO
  • Multi-lingual
  • Social Media Integration
  • Video
  • Events calendar

Bekijk website

Pin It on Pinterest