McDonald's Kampenhout & Mechelen

De McDonald’s filialen van Kampenhout en Mechelen hadden nog een website in eenvoudige HTML en het was dan ook hoog tijd om de websites in een nieuw en modern kleedje te steken

Bedoeling was om op een kort en bondige manier de klanten alle gegevens te bezorgen die voor hen interessant kunnen zijn als ze het filiaal een bezoekje willen brengen.

Er is dan ook gekozen voor een soort van Single Page Design website in WordPress CMS. Het is niet echt single page aangezien er voor de weergave van de producten toch wel enkele pagina’s zijn gemaakt, maar het algemeen idee is wel gebaseerd op single page design. Voor hetgeen als doelstellingen was vooropgesteld is dit een perfecte en kostenvriendelijke oplossing.

Naast duidelijk navigatie en duidelijke weergave van de producten was dan ook vooral contact informatie en een aanduiding van de faciliteiten binnen elk filiaal van groot belang.

Aangezien beide filialen onder eenzelfde beheer zijn heeft men gekozen om een identieke layout te voorzien en enkel de inhoud te veranderen zodat deze relevant is voor elke locatie.

Natuurlijk is de website volledig full responsive en is alle nodige aandacht besteed aan SEO.

 

Features

  • WordPress CMS
  • Single Page Design
  • Full responsive design
  • SEO
  • Grafisch Design

Bekijk website

Pin It on Pinterest