Schoonheidsinstituut Sentimiento

Veronique Hugenaert van Schoonheidsinstituut Sentimiento uit As is vanaf nu ook eigenaar van een gloednieuwe WordPress CMS gemaakt door SYMA IT-solutions. Het was voor haar een beetje een vervroegd kerstcadeau want haar nieuwe website is online sedert 15 december 2016.

Veronique wilde een nieuwe website die voldeed aan alle moderne vereisten en ze wilde zelf de pagina’s kunnen onderhouden want in haar branche is het natuurlijk nodig de pagina’s geregeld aan te passen ivm promoties e.d.

All tevreden klant van SYMA IT-solutions nam ze dan ook contact op en we zijn snel gaan samenzitten om haar wensen uit te werken. En we mogen super tevreden zijn over het resultaat. De website is trendy, modern, gebruiksvriendelijk en flashy ­čÖé

Naast zeer veel aandacht voor fotomateriaal is vooral ook gezorgd voor een zeer eenvoudige en effici├źnte navigatie. Klanten zijn in maximaal 3 klikken bij de informatie die ze zoeken en meestal zelfs eerder. De informatie is mooi gegroepeerd en overzichtelijk op de pagina’s geplaatst en vergezeld van mooie foto’s.

Veronique werkte al met nieuwsbrieven maar ze is ook hier voor een moderne oplossing gegaan en we hebben Mailchimp geïntegreerd in de website zodat ze nu super snel en via een zeer gebruiksvriendelijke en betrouwbare mass mail tool haar klanten kan contacteren.

Veel aandacht is ook besteed aan het duidelijk weergeven van producten (massages, schoonheidsproducten, behandelingen). Overal staat bij de details van elk product de duur en de prijs van het product weergegeven.

De site is natuurlijk Full Responsive en werkt dan ook perfect op eender welk device.

Social media integration is ook verwerkt net als de wettelijk verplichte cookie policy en een gebruiksvriendelijke sitemap.

Neem gerust een kijkje op deze mooie website

Features

  • WordPress┬áCMS
  • Full responsive design
  • Grafisch design
  • SEO
  • Mailchimp Integration
  • Social Media Integration

Bekijk website

Pin It on Pinterest