Trendband

Trendband BVBA is een vooraanstaand bedrijf uit Neerharen (Limburg) dat gespecialiseerd is in het leveren van Polsbandjes en Lanyards voor evenementen. Guy Dederen, eigenaar van Trendband wilde een nieuwe, moderne, online referentie waarbij aandacht zou worden gegeven aan een moderne weergave van zijn producten cataloog.

Er werd dan ook gekozen voor een WordPress CMS zodat Guy zelf zijn website up-to-date kan houden. Het is dan ook duidelijk dat deze website volledig full responsive is.

Ook werd elke item op de website maximaal voorzien van de nodige SEO (Search Engine Optimisation) settings.

De foto gallerij geeft een idee van de verschillende mogelijkheden die er bestaan met betrekking tot het design van polsbandjes en/of lanyards.

Naast een duidelijk weergave van de soorten polsbandjes en lanyards op de hoofdpagina werd ook aandacht gegeven aan een duidelijke en overzichtelijke navigatie. Bezoekers van de website kunnen dan ook zeer snel naar de details van elk type product.

Online formulieren voor Contact en Offerte werden geïntegreerd in de layout en stellen klanten in staat zeer snel contact op te nemen. Ook contact gegevens in het menu bovenaan de pagina staan altijd zichtbaar in beeld en zijn “clickable” waardoor zeer snel contact genomen kan worden via email en telefoon of skype.

Natuurlijk is er ook veel aandacht gegeven aan social media integration en kan alles op de website zeer makkelijk gedeeld worden op alle social media.

Features
  • WordPress CMS
  • Full responsive design
  • Grafisch design
  • SEO
  • Social Media Integration
Bekijk website

Pin It on Pinterest