Vloer en tegelwerken Julien

Vloer en tegelwerken Julien bvba uit Maasmechelen is een van de grote specialisten in zowat alles wat met bouwen, verbouwen en renovatie te maken heeft.

Ze waren dan ook dringend toe aan een nieuwe moderne website en gingen in zee met SYMA IT-solutions voor het realiseren van dit project.

De site is opgebouwd op basis van het Single Page Design principe. De site is volledig full responsive en dus ook perfect zichtbaar op tablet en/of smartphone.

Alle belangrijke informatie staat zeer handig verzameld en de bezoeker van de site kan via een makkelijke navigatie zeer snel alle informatie vinden die hij/zij nodig heeft.

De zachte en rustige kleuren zorgen ook voor een zeer aangename gebruikerservaring als je door de informatie op deze site scrolled.

Social media integration en SEO optimalisatie zijn ook hier niet uit het oog verloren en via enkele kleine foto gallerijen krijg je een beeld van enkele referenties van Julien bvba.

De bezoekers kunnen via het mooie contact formulier ook direct hun vragen kwijt aan Julien Marc die hen met raad en daad zal bijstaan.

Features

  • WordPress CMS
  • Full responsive design
  • Single Page design
  • SEO
  • Social media integration

Bekijk website

Pin It on Pinterest